Matrimoni nelle Marche

Borgo Lanciano la location ideale per il tuo matrimonio nel cuore delle Marche

Matrimoni a Borgo Lanciano

I matrimoni nelle Marche sono eventi che restano impressi nella memoria per sempre

Matrimoni nelle Marche

Borgo Lanciano la location ideale per il tuo matrimonio nel cuore delle Marche

Matrimoni nelle Marche

Sposarsi in un hotel a 4 stelle con centro benessere.

Matrimoni a Borgo Lanciano

Borgo Lanciano la location ideale per il tuo matrimonio nel cuore delle Marche

Matrimoni nelle Marche

L'alta cucina del ristorante "I due Angeli" per il tuo banchetto nuziale

Matrimoni nelle Marche

L'alta cucina del ristorante "I due Angeli" per il tuo banchetto nuziale

Matrimoni nelle Marche

L'alta cucina del ristorante "I due Angeli" per il tuo banchetto nuziale

Matrimoni nelle Marche

L'alta cucina del ristorante "I due Angeli" per il tuo banchetto nuziale

Matrimoni nelle Marche

L'alta cucina del ristorante "I due Angeli" per il tuo banchetto nuziale

Matrimoni nelle Marche

L'alta cucina del ristorante "I due Angeli" per il tuo banchetto nuziale

Matrimoni nelle Marche

L'alta cucina del ristorante "I due Angeli" per il tuo banchetto nuziale

Matrimoni nelle Marche

Borgo Lanciano la location ideale per il tuo matrimonio nel cuore delle Marche

Allestimenti in esterna

Borgo Lanciano la location ideale per il tuo matrimonio nel cuore delle Marche

Matrimoni nelle Marche

Borgo Lanciano la location ideale per il tuo matrimonio nel cuore delle Marche

Allestimenti in esterna

Borgo Lanciano la location ideale per il tuo matrimonio nel cuore delle Marche

Lo staff

Personale altamente qualifiacato per il tuo matrimoni nelle Marche

Sala Bandini

Sale accoglienti per il tuo banchetto nuziale

Particolare allestimenti in esterna

Accogli i tuoi ospiti nella natura e nel profumo delle Marche

Esterni

Borgo Lanciano la location ideale per il tuo matrimonio nel cuore delle Marche

Sala Bandini

Borgo Lanciano la location ideale per il tuo matrimonio nel cuore delle Marche

Allestimento in esterna

un aperitivo ai piedi dei Monti Sibillini

Entrata al Borgo Lanciano

Una location da favola per il tuo matrimonio in provincia di Macerata

Entrata al Borgo Lanciano

Una location da favola per il tuo matrimonio in provincia di Macerata

Allestimento in esterna

Aperitivo sotto il portico

Accompagnamento musicale

A Borgo Lanciano si possono celebrare matrimoni

Matrimoni nelle Marche

A Borgo Lanciano si possono celebrare matrimoni

Dettaglio allestimento

A Borgo Lanciano si possono celebrare matrimoni

Sala Potenza

Ricevimento nuziali fino a 300 persone

Sala Potenza

Ricevimento nuziali fino a 300 persone

Sala Potenza

Ricevimento nuziali fino a 300 persone

Sala Potenza

Ricevimento nuziali fino a 300 persone

Matrimoni nelle Marche

Borgo Lanciano la location ideale per il tuo matrimonio nel cuore delle Marche

Ristorante "I due Angeli"

Il ristorante per il tuo matrimonio nelle marche

Matrimoni nelle Marche

Borgo Lanciano la location ideale per il tuo matrimonio nel cuore delle Marche

Staff

Personale altamente specializzato per il tuo matrimonio nelle Marche

Allestimento sotto il portico

Per il tuo ricevimento nuziale con vista sui Monti Sibillini

Matrimoni nelle Marche

Borgo Lanciano la location ideale per il tuo matrimonio nel cuore delle Marche

  • Bruiloften Marche

    In Borgo Lanciano de ideale locatie voor uw bruiloft in het hart van de Marche

  • Trouwen in Borgo Lanciano

    Into The huwelijken in de Marche zijn gebeurtenissen die blijven geëtst voor altijd in uw geheugen

  • Bruiloften Marche

    In Borgo Lanciano de ideale locatie voor uw bruiloft in het hart van de Marche

  • Bruiloften Marche

    In Trouwen in een 4-sterren hotel en spa.

  • Trouwen in Borgo Lanciano

    In Borgo Lanciano de ideale locatie voor uw bruiloft in het hart van de Marche

  • Bruiloften Marche

    In de haute cuisine van het restaurant "De Twee Engelen" voor uw bruiloft receptie

Informatie over het artikel. 13 van wetsbesluit 30/06/2003 n. 196 "Bescherming van persoonsgegevens"

Het Dorp van Lancaster, gelegen in Lancaster 5, 62022 Castelraimondo (MC) als voor de verwerking verantwoordelijken in art. 13 van D.Lgs. 196/03, informeert u hierbij dat uw persoonlijke identificatiegegevens, waaronder de eventuele naam, bedrijfsnaam, adres en de locatie, telefoonnummer en fax, elektronische post, die u zelf hebt, zal worden behandeld het enige doel van het verzenden van je, via e-mail, informatie en communicatie met commerciële voorstellen (met inbegrip van speciale aanbiedingen) over onze diensten.
Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt met behulp van handmatige procedures (bv. op papier) en door middel van elektronische en / of overdracht van gegevens in overeenstemming met de bepalingen van de wet om de vertrouwelijkheid en beveiliging van deze gegevens aan het gestelde doel te verzekeren.
Er is geen verspreiding en communicatie van uw persoonlijke gegevens.
Managers en / of lading zijn de marketing-en communicatie-service medewerkers van het Dorp van Lancaster. Met betrekking tot uw persoonlijke gegevens kan gebruik maken van de rechten op grond van art. 7 van de Code binnen de grenzen en voorwaarden bepaald in de artikelen 8, 9 en 10 van het Wetboek. In het bijzonder kan je krijgen van het hoofd van het beantwoorden van de bevestiging van het al dan niet persoonsgegevens over hen en hun communicatie in begrijpelijke vorm. U kunt ook vragen om vrije toegang tot uw persoonsgegevens om de werking ervan te verifiëren of te corrigeren, bij te werken voor zover toegestaan door de wet, of deze wilt verwijderen of weigeren hun behandeling, indien gebruikt in strijd met de wet, en zich verzetten tegen met name voor d ' het verzenden van reclame materialen of directe verkoop of voor het verrichten van marktonderzoek of commerciële communicatie.

Privacy Beleid E-mail
Ons privacybeleid e-mail werd opgericht om onze vaste verplichting aan de eerbiediging van de privacy van elk individu en de bescherming van persoonsgegevens te tonen. We hebben ingesteld veiligheidsmaatregelen om consumenten te beschermen tegen verlies, misbruik en wijziging van gegevens die worden gebruikt door ons systeem.

Omvang van de distributie en het gebruik
We zullen niet openbaar maken, verkopen of overdragen van persoonsgegevens aan derden zonder voorafgaande toestemming van de persoon of zonder dat de bepaling van de kant van een rechterlijke instantie. De informatie die u wordt alleen beschikbaar gesteld aan onze medewerkers toegewezen aan hun behandeling om te communiceren met u of mail om te reageren op haar verzoeken om informatie en om gecontracteerde dienstverleners om diensten met betrekking tot de communicatie tussen u en ons te sturen.

Hoe om te stoppen met het ontvangen van onze e-mails?
Elke e-mail ontvangt u een link die erop kunnen wijzen dat hij wil niet langer het ontvangen van onze berichten of zich op het belang te veranderen. Volg gewoon de instructies op de bodem van de e-mail.
Als hij had ontvangen van een ongevraagde e-mail of spam van dit systeem, of die zich voordoet achter onze naam, stuur dan een kopie van het bericht, samen met zijn opmerkingen, op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Italian - ItalyFrench (Fr)Nederlands - nl-NLRussian (CIS)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)

show/hide images